fbpx

Hotellet

SOV GOTT I EN FÄNGSLANDE MILJÖ

Vi erbjuder våra gäster en lugn och trivsam atmosfär i en enkel, prisvärd och unik miljö med personligt bemötande i fokus. 

Vi ordnar konferenser och hyr även ut hela fängelset med boendetill företag, idrottsföreningar, universitet och privatpersoner.

 

Varmt välkomna till en annorlunda och fängslande upplevelse!

Ingela & Svante med personal

Languages spoken: Swedish, French, English, German, Spanish

FRUKOST

Vi serverar mer än vatten och bröd till våra gäster! En frukostbuffé dukas fram varje morgon och ingår i rumspriserna.

GRATIS WIFI

Gratis wifi finns i hela byggnaden med bra täckning överallt för att möta våra gästers behov av att streama film/musik och vara uppkopplad för arbete och studier mm.

PARKERING

Det finns gott om parkeringsplatser precis utanför hotellet. Gästparkering finns inne på fängelsegården (begränsat) och bokas via receptionen

KONFERENSRUM

Hotellet har en trivsam konferenslokal för upp till 38 personer. Det ljusa galleriet utanför cellerna passar utmärkt för workshops, utställningar, kaffe- och mingelyta. Vi ordnar luncher, middagar och kringaktiviteter. Boka en konferens i en fängslande och annorlunda miljö!

FAMILJERUM

Hotellet erbjuder familjerum (3-5 pers) i huvudbyggnaden med delade duschar och toaletter. Annexet är ett separat hus på fängelsegården med sex bäddar, två sovrum, ett pentry samt egen dusch och toalett! Extrasängar finns att tillgå.

GEMENSAMT KÖK

Kombinationen hotell med gemensamt kök är mycket uppskattat. Gästerna har tillgång till fullt utrustat kök under dag och kvällstid. Trevlig samvaro och en hemmakänsla sprider sig bland härliga dofter av mat eller kvällsfika

MUSEUM

I cell no. 6 ligger ett litet fängelsemuseum, väl värt ett besök! Det varsamt renoverade Länscellfängelset från 1861 inrymmer mycket historia och är Umeås äldsta stenhus, idag ett statligt byggnadsminne.

TV-RUM

Tillgång till TV i konferensrummet med flera digitala kanaler. TV och sittplatser finns även utanför cellerna i ”galleriet”.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT HOTELL

Hotellet har några större hotellrum samt tillgänglighetsanpassade delade duschar och toaletter. Hiss finns från gatuplan och inne i byggnaden. På fängelsegården ligger ett Annex med två sovrum, pentry samt tillgänglighetsanpassat badrum. En ramp finns vid entrén.